Je bekijkt de reis...

a
A
2 mei 2015 13:11 | Door: Lisanne Pakasi
Lieverds,
Leuk om weer wat te horen!!!
En wat super dat jullie daar ook hebben genoten van jullie eigen Koningsdagparty :).
Leuke foto's ook Chan, jullie zien er gelukkig en blij uit!!!
x
2 mei 2015 16:43 | Door: Annemieke
lieve Chantal
wat heb je weer je best gedaan ! Met het verslag!
fijn om weer op de hoogte te zijn van alle belevenissen!
Ja het is vreselijk wat er in Nepal is gebeurd! Wij zien de beelden dagelijks op het nieuws!
gelukkig is er al ruim 8 miljoen opgehaald,zodat we het land weer steun in de rug kunnen geven voor de opbouw!
ik hoop dat de familie van jullie collega ongedeerd is!
We kijken uit naar jullie komst!
nog 2 1/2 week!
2 mei 2015 20:23 | Door: Kitty Schilpzand
Lieve Chantal en Daniel,
Wat kan je toch leuk schrijven, ver weg maar bij het lezen kun je je soms heel dichtbij voelen.
Ik hoop ook zeer dat familie en vrienden van jullie collega's nog in leven zijn/ Wat een verdriet, verschrikkelijk.
Koningsdag bij ons was in ieder geval wat het weer betreft geslaagd. De storm en regen die voorspeld waren zijn uitgebleven. Wel een dikke jas aan maar de zon heeft zijn best gedaan. Wat de verkoop betreft was het niet best. Is de crisis ook bij kleine prijzen toegeslagen? Camilia had net haar kraam eruit. Maar ja, geeft niets, ze hebben een gezellige dag gehad.
Het was lekker opgeruimd met alle kleding die we hadden uitgestald, nu komt bijna alles weer terug.
Haha.
Hier verder alles goed. Ik krijg steeds meer energie dus dat voelt goed.
Geneieten jullie maar zoveel mogelijk. Leuk hoor die foto's en je uitleven op de dansvloer; altijd een lekkere manier om te ontladen.
Liefs uit Zandvoort aan de Zee en dikke XXX.
Kitty