Je bekijkt de reis...

Koeweit
a
A
16 november 2015 15:37 | Door: Annemieke
Oh Oh lieve Daniel en Chantal,wat hebben jullie weer een tropendagen achter de rug!
En wat een drukte ook nog weer voor de komende tijd!
Hoop toch van harte dat er ook wat tijd voor ontspanning bij zit!
Hier zitten we in de herfst,met regen en wind.!
Heel veel succes weer met alles!
Lieve groetjes Peter en Annemieke
16 november 2015 18:46 | Door: Hanny
Wat een activiteiten, kan me goed voorstellen dat jullie regelmatig stuiteren!
Fijn dat oma's geheime recept goed in de smaak is gevallen
16 november 2015 19:00 | Door: paul van aken
Zo zo wat een gebeurtenissen allemaal. Gelukkig waren jullie niet afgelopen vrijdag in Parijs. Maar ja, daar moet je ook niet te veel over nadenken. leuk om weer zo'n bericht te lezen en het allerbeste. Groetjes aan Daniel en beide nog veel succes met alles. tot ziens.
16 november 2015 19:54 | Door: rolanda
Hoi Chantal en Daniel,
Wanneer de kaas op is, zeg je het maar hoor....... het leven zit vol verrassingen!
Wat een drukte met die partijen, wel een voordeel jullie hoeven niet naar de sportschool en kunnen jullie op je vrije dag bij Fauchon weer een lekker calorierijk broodje eten.
Wat leuk dat de desserts door bekende food-bloggers getest worden, spannend hoor!
Heel veel succes kids!
XXXXX
17 november 2015 14:47 | Door: Laura
Weer helemaal up to date! Leuk om te lezen! En the secret nice één van de wetten der natuur;-)
liefs van ons xx
18 november 2015 14:00 | Door: Kitty Schilpzand
Lieve Chantal en Daniel,
Wat geweldig he, zo'n cadeau. Dat is pas echt een verrassing. Heb natuurlijk alle verhalen gehoord van al dat lekkere eten en de 3 uur durende behandeling. Wat heerlijk.
Ik hoop dat je nog lang hebt kunnen nagenieten (tussen de bedrijven door want ohoh wat hebben jullie het druk).
Veel liefs
Kitty
8 december 2015 11:33 | Door: Sylvia
Lieve Chant & Daan,
Wat een geweldig, mooi verhaal!
Vooral die kleine dingen die het doen, geniet er lekker van!
Een dikke knuffel van Syl xxx
25 december 2015 15:19 | Door: Astrid Abelman
Lieve Chantal en Daniël,