Nog meer foto's
Blijf op de hoogte en volg Daniel&Chantal
16 Augustus 2014 | Koeweit, Salwá
Net een heerlijk ontbijtje op,UNOX rookworst hihi op lekker Frans brood van 'Paul'. SUPER!Die kunnen tenminste wel lekker brood maken.
Dit weekend willen we lekker sushi eten bij Sakura(krijgen we 40% korting doordat Daan van t hotel een golden Privilege card heeft. En bij nog meer restaurants hoor)en morgen gaan we sporten,zwemmen en hebben we ons opgegeven voor n communicatie training in t hotel. Altijd leuk!!!
Nou jullie ook een heerlijk weekend,hier schijnt de zon en is het zo'n 45 graden....minimaal!
Dikke kus
16 Augustus 2014 - 16:33
Rolanda:
Lieve Chantal en Daniel,
Leuke foto's en natuurlijk weer lekker uiteten! het is niet te hopen dat jullie nog meer arabiertjes tegen komen die het normaal vinden om jullie mee uiteten te nemen, dan moeten jullie nog meer gaan sporten. Maar wel gezellig hoor dat jullie al zo inburgeren, ben benieuwd dat wanneer ik kom of jullie dan al een beetje arabisch spreken.
Fijne vrije avond en eet maar lekker sushi, heb ik ook van de week gegeten bij Sumo, heerlijk was het!!!!!
XXXXXXXX
17 Augustus 2014 - 14:46
Kitty:
Lieve Chantal en Daniël,
Wat een leuke foto's. Het is te zien dat jullie het erg naar jullie zin hebben. Het lijkt wel een vakantie??? En dat zwembad; wat heerlijk; daar zou ik ook zeker gebruik van maken.
Hartelijke groet,
Kitty, Rimmer en the dogs -
17 Augustus 2014 - 16:20
Annemieke:
Lieve Daniel en Chantal
Dat ziet er erg gezellig en ontspannen uit!
Hopelijk kunnen jullie dit vasthouden de komende tijd!
Wij zijn ook weer thuis van ons motorweekendje met dIck en Marian.
Wel wat buien ook vandaag weer tijdens de terugreis,maar het was gezellig!
Morgen begint gYm weer,dus kan ik ook weer aan de sportieve bak!
Nou nog een gezellige dag vandaag!
We spreken elkaar weer van de week!
Lieve gr xxxpap en mam -
17 Augustus 2014 - 19:48
Alex En Irene :
Hoi lieve schatten,
We lezen altijd met veel plezier jullie verslagen en bewonderen jullie foto's! Echt een blik hoe jullie daar wonen en wat jullie elke keer beleven. Jullie hebben al aardig jullie plek gevonden en volgens mij genieten jullie samen enorm van dit avontuur! We missen jullie hoor, dus we hopen dat jullie ooit wel weer naar dit kikkerlandje terug keren! Lieverds, tot het volgende verslag! Knuffel en kus van ons 4 xx xx